Meteen naar de inhoud

Tarieven en vergoedingen

Intake gecombineerd met eerste Nei-consult: € 85
Nei vervolgconsult van een uur: € 80 inclusief remedies
Behandeling 3/4 uur € 60
Druppeltjesconsult van 1/2 uur inclusief remedies €45
Tarieven zijn inclusief btw. Betalen kan contant, met de pin automaat of via een tikkie.

Tussentijds contact is altijd mogelijk via telefoon of mail en daarvoor worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.
Mocht je een afspraak niet kunnen nakomen, dan vraag ik je die minstens 24 uur van tevoren telefonisch (0636266687)  af te zeggen. Helaas moet ik bij te laat afmelden of niet op de afspraak verschijnen het bedrag voor een consult in rekening brengen.
COVID 19: Heb je klachten die passen bij corona, doe dan eerst een zelftest.

Vergoedingen

Sinds januari 2010 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor natuurgeneeswijze en vitaliteitkunde (VIV) en bij de RBCZ. Hierdoor is het mogelijk vergoeding aan te vragen via de aanvullende ziektekostenverzekering.
Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten gedeeltelijk (en soms geheel). Per verzekeraar varieert de hoogte van het bedrag en de maximale vergoeding per jaar. Dat is dus goed om zelf uit te zoeken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zorgverzekeraars die in 2023 vergoeden vanuit de aanvullende verzekering zijn: 
VGZ waaronder Univé, IZZ, Zekur, Bewuzt, UMC, Promovendum en National Academic
MENZIS waaronder Anderzorg en PMA
CZ waaronder Deltaloyd en Ohra
ACHMEA waaronder Zilveren Kruis, Avero, Avero Achmea, FBTO, OZF, Agis en Interpolis
Er zijn veranderingen vergeleken met andere jaren. Controleer daarom wel even hoeveel consulten vergoed worden, en voor welk bedrag per dag. Ik val onder alternatieve geneeswijze en als VIV en RBCZ aangesloten zijn bij uw ziektekostenverzekering kunt u er van uitgaan dat de consulten in elk geval gedeeltelijk vergoed worden.