Ervaringen van clienten

Marijke (30 jaar)
Monique voelt zeer goed aan wat je op welk moment nodig hebt en weet daarbij precies de juiste woorden te vinden waardoor je je recht in je hart aangesproken voelt. Haar werkwijze om te starten met de lijst waarop je aangeeft welke punten je wilt verbeteren werkte voor mij erg goed. De manier waarop ze deze vervolgens ‘vertaalde’ door ze anders op te schrijven gaf gelijk verlichting en maakte goed duidelijk waar de kern zat. Tevens vind ik het heel bijzonder dat je eigenlijk verwacht dingen stap voor stap te kunnen aanpakken of dat iets tijd en ontwikkeling nodig heeft, maar al in één sessie konden we zoveel bereiken!

Mijn zoektocht naar wat ik zou willen en wat mijn kwaliteiten zijn op het gebied van werk werd in één sessie zó helder benaderd! Eindelijk kon ik die energie slurpende zoektocht stoppen! Vóór die tijd had ik al heel veel geprobeerd en uitgezocht ook met behulp van deskundigen, maar het ‘pakte’ nooit echt .De Regenesis behandeling zorgde ervoor dat de obstakels uit het verleden die in mijn lichaam zaten opgeslagen, konden worden opgeruimd. Ik heb nu het gevoel dat de laatste stukjes echt zijn opgeruimd. Het levensdoelenconsult vond ik prachtig om te doen, voor mij een bevestiging en fijn om te weten dat het zo is. Monique neemt echt de tijd en haalt keer op keer zoveel mogelijk uit een consult, dit alles met haar positieve benadering, humor en hartelijkheid.

Tilly (52 jaar)
Ik voel mij echt stukken steviger in mijn schoenen staan, heb veel meer energie en zin in de dingen. De gesprekken met jou en de energetische behandelingen hebben daar zeker een grote bijdrage aan geleverd. Ik heb het gevoel dat de magnesium ook veel heeft gedaan. Ook het advies weer multi-vitamine+D te gaan slikken heeft denk ik zijn effect. Je hebt boven een fijne en rustgevende plek en veel tools om mee aan de slag te gaan. Jouw tips en frisse kijk op het lesgeven en omgaan met de omstandigheden op school helpen mij om er iets lichter tegenaan te kijken. Verder voelde ik mij al snel bij jou op mijn gemak. Je bent lekker enthousiast en maakt het allemaal wat luchtiger door je humor, snelheid en inbreng van jouw eigen ervaringen. 

Nico (30 jaar)
Ik vond het erg fijn om bij je te komen, en de manier waarop je “hallo” zei, bracht voor mij altijd al een veilig gevoel. Je manier van werken is erg sensitief en beviel me erg goed. Soms mis ik je zelfs een beetje 😉 Je reageert enorm snel op mail, wat ik heel fijn vond. Ik ben er in mijn optiek veel mee opgeschoten. Of ik helemaal klaar ben met ontwikklen weet ik niet. Maar ik ben rustiger geworden, pieker minder, en probeer wat meer van mezelf te houden. Ik vond het traject erg fijn, en ben blij dat ik het heb gedaan! 

Annemarie
Wat ik fijn vond aan de begeleiding is dat je persoonlijk bent met een open houding. Ik voelde me snel op mijn gemak en vertrouwd en voelde me gezien en gehoord. Je vroeg goed door waardoor ik me bewuster ben geworden van mijn valkuilen. De afwisseling van behandeling en gesprek was heel prettig. Ook de tips over voeding vond ik erg prettig! Fijn dat er ook de mogelijkheid was om verbinding te leggen tussen Nico en mij.
Het heeft me best veel opgeleverd: ik heb meer inzicht in mijn valkuilen waardoor ik eerder kan ingrijpen, en voel me meer ontspannen. Ik kan in mijn werk beter aangeven waar mijn grens ligt, en durf me kwetsbaarder op te stellen naar personen en beter te uiten wat ik voel. Ik vind het zelf ook fijn om te zien wat de coaching voor Nico heeft opgeleverd. Hij durft zich meer open te stellen en te “voelen”. Nico en ik zijn daardoor dichter bij elkaar gekomen. We hebben nu een meer open communicatie. Echt fijn! Dank je wel! 

Belinda (35 jaar)
Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet naar jou te komen. En het fijne vond ik dat je niet oordeelde, dat je liet zien dat iedereen wel eens iets geks denkt of doet en dat je vanuit een nuchtere inslag naar de dingen keek, waardoor ik dat ook ging doen. We hebben een hoop doelen opgesteld waar we aan hebben gewerkt. Door de sessies heb ik echt het idee dat ik mezelf beter begrijp, wat ik erg prettig vindt. Ook kan ik bepaalde kanten van mezelf beter accepteren en heb ik geleerd dat invullen wat andere denken zinloos is. Bedankt voor al je hulp. Ik ben er nog niet helemaal vanaf, en ergens vind ik dat ook wel spannend maar tegelijkertijd weet ik dat ik altijd terug kan komen of eerdere oefeningen opnieuw kan doen. Mede door de vele kopietjes die ik heb mogen maken, kan ik altijd even terugkijken op wat ik heb geleerd 😉 

Loes (70 jaar)
Toen ik al meer dan 2 jaar ernstige angstklachten had, waarvoor ik bij de psychiater liep, kwam ik bij Monique terecht voor een Nei-consult. Ik was in die tijd ernstig vermagerd en zeer depressief.
Door het Nei-consult kwamen we op een diepere laag terecht en konden er oude trauma’s loskomen. Monique schreef die dag ook magnesium voor. Ik heb die dag in mijn agenda dik omcirkeld, want vanaf toen ging het alleen maar bergopwaarts! Ik kreeg ook enkele Regenesisbehandelingen. Volgens mij is de magnesium die ik meekreeg een wondermiddel. De tranen die daarna loskwamen en de inzichten die ik kreeg deden de rest. Ik had niet kunnen geloven dat het nog goed kon komen met mij, maar het gaat beter dan ooit!
Ik ben je ontzettend dankbaar! Heel veel liefs! 

Yvanca (38 jaar)
Ik heb de sessies als heel erg positief ervaren. Ik was met name erg onder de indruk dat in de eerste twee sessies alle issues op tafel kwamen, terwijl ik daar in een ander traject een half jaar intensief mee bezig geweest ben. Herbevestiging van die issues was wel prettig, ook om te merken dat ik er in een aantal echt gegroeid ben. Een enkele keer, als het terugging naar de vroege kindertijd, werd het voor mij wel wat zweverig, maar met alles wat er verder uit is gekomen, kan ik niet zeggen dat je fout zat, of dat het vaag bleef. Juist die vertaling van zweverig naar concrete oefeningen en oplossingen was erg prettig. De oefeningen leverden bovendien direct een merkbaar resultaat. Ik vind dat jij alles op een prettige manier doet en aanpakt. Met liefde en respect, maar wel doortastend! 

Marijke (47 jaar)
Ik ben een aantal keren bij Monique geweest omdat ik door verschillende gebeurtenissen psychisch erg in de knoop zat. Vanaf dag 1 dat ik bij Monique kwam voelde ik me door haar gesteund! Ik ervaar Monique als een warme, eerlijk, oprecht en hartelijke vrouw, die goed kan luisteren.
Ze doet er alles aan om je zo snel als mogelijk weer wat beter te laten voelen! Ze neemt je problemen serieus en kijkt samen met jou wat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Ze houdt je een spiegel voor maar ook dat heb ik niet als bedreigend ervaren. Ik heb hierdoor veel geleerd bv. het anders kijken naar situaties enz.
Monique is ook iemand die je niet in het diepe gooit maar ze reikt je een hand waardoor het allemaal beter te dragen is en geeft je handvatten hoe ermee te dealen. Ze helpt je bij verwerken van nare gebeurtenissen maar kijkt daarnaast ook naar waar jouw kracht ligt en waar jouw mogelijkheden liggen. Waardoor je jezelf op een positieve manier weer opbouwt.
Als het niet goed ging met me en ik belde haar, kon ik vrij snel en soms zelfs al dezelfde dag bij haar terecht. Wat ik als zeer positief heb ervaren. Door Monique voelde ik me al vrij snel een stuk beter en ik kan haar aan iedereen aanraden!!!!!

Maartje (32 jaar)
Ik voelde me al snel op mijn gemak in de gesprekken met jou, doordat je een accepterende houding hebt. Bij jou heb ik nooit het gevoel gekregen dat ik iets vreemds zei of voelde en dat vond ik erg prettig! Dit zorgde ervoor dat ik mezelf met alle ervaringen, gedachten en gevoelens ook kon gaan accepteren. Ik vond het ook positief dat je een combinatie maakte van verschillende methodes, dus NEI, NLP maar ook de druppels. De druppels hebben me in het begin ook echt even de rust gegeven die ik toen nodig had. Het was prettig dat er geen vaststaand aantal afspraken was of periode om de coaching te doorlopen. Dit maakt het proces ook echt persoonlijk.
Ik ben precies op het goede moment bij de juiste persoon terecht gekomen! Je had niet alleen aandacht voor de vragen over mezelf maar ook met vragen over Jelle kon ik bij je terecht. En heel toevallig had je ook nog kennis en ervaring over kinderen met een intelligentiekloof. Hoeveel geluk kan ik hebben?! Al met al heb ik mezelf, met jouw hulp, beter geaccepteerd (ook mijn keuzes en ervaringen in het verleden) en ben ik dichter bij mezelf komen staan. Daarnaast heb ik ook meer vertrouwen gekregen in mijn rol als moeder en het feit dat het uiteindelijk allemaal goed gaat komen met Jelle. Ik kan alleen maar zeggen, heel erg bedankt daarvoor!!! 

Daphne (27 jaar)
Ik kwam in eerste instantie bij jou om over het niet halen van m’n school te praten want daar zat ik nogal mee, maar dat is helemaal goed gekomen dankzij jou. Ook had ik wat problemen met dat ik dyslecties ben en ook daar gaat het nu beter mee. Mijn gevoel van eigenwaarde is wel een stuk gestegen op alle gebieden.
Ik heb er echt baat bij, elke keer als ik weer bij je ben geweest voel ik me een stuk fijner alsof er een last van m’n schouders af valt. Heb ook altijd een fijn gevoel bij jou, gewoon lekker rustig je verhaal kunnen vertellen. Heb zelf niet zoveel met de druppeltjes maar meer met de adviezen, bijvoorbeeld pas op de plaats maken als het even niet zo lekker gaat!!!
Je bent echt een aanrader 🙂 

Myrthe (29 jaar)
Ik heb bij jou inzichten gekregen in mijn eigen gedrag. Je hield me goed een spiegel voor. De stress nam af tijdens en na de behandelingen. Je zette aan tot zelf nadenken over het probleem, wat ik heel fijn vond. 

Michel (36 jaar)
Ik heb je manier van werken als zeer prettig ervaren. Je straalt rust en stabiliteit uit. Iets wat op mensen als ik een positieve uitwerking geeft (soms jaloersmakend) Ik moet heel eerlijk zeggen dat de eerste keer dat je met je werktuig begon te zwaaien ik nog wel wat sceptisch was, maar het bleek achteraf bewezen effectief. Met name je tips en tricks om met bepaalde dingen te dealen (niet alleen omtrent de paniekaanvallen, maar ook in de relationele sfeer en thuissituatie) hebben ECHT geholpen! Het is fijn bij jou je verhaal te doen en soms eens lekker te janken, zonder schaamte. Je wist me te helpen met het relativeren van zaken. Ik hoop oprecht dat wanneer de nood aan de man is ik weer bij je aan mag kloppen! 

Daniële
Ik vond het erg fijn om bij Monique te komen. Na enkele sessies begon ik mijzelf meer te waarderen. Zij liet mij inzien niet alleen voor anderen te zorgen, maar ook goed voor mijzelf te zijn. Ik cijferde mijzelf weg, en spiegelde mijzelf aan anderen. Nu besef ik mij dat ik goed ben zoals ik ben, en dat anderen mij moeten nemen zoals ik ben. Hierdoor kan ik betere beslissingen maken over wat ik wel en niet moet doen, en loop ik minder snel over mezelf heen. Monique is een lieve vrouw die goed naar je luistert en positief benaderd. Dat is erg fijn.