Meteen naar de inhoud

Wat is NEI

NEI betekent letterlijk: Neuro Emotionele Integratie. Het betekent dat het denken, het begrijpen (neuro) en het voelen (emotie) in evenwicht komen. Het is een combinatie van toegepaste psychologie (waaronder NLP), acupunctuur en kinesiologie.

Klachten (geestelijk en lichamelijk) ontstaan door onverwerkte emoties die we hebben opgeslagen in ons onderbewuste. Ons gedrag wordt door ons onderbewuste bepaald en daardoor begrijpen we vaak niet hoe het komt dat we moe, gespannen, boos of angstig reageren. Onverwerkte emoties kunnen op den duur zelfs blokkades veroorzaken en leiden tot lichamelijke klachten of ziekte.

De kracht van NEI is dat vaak al na één consult duidelijk wordt welke emoties of patronen de oorzaak van de klachten zijn. Door dat inzicht valt er een last van je af en komt er energie vrij om te breken met oude patronen en een nieuwe start te maken.

NEI is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen. NEI is te combineren met behandelingen van reguliere artsen en hulpverleners.

Lees verder bij Hoe werkt nei, nei en inzicht, NLP en keuzes en EFT en angsten.