Meteen naar de inhoud

Volwassenen

Veel volwassenen hebben te maken met problemen en stress.
Onze hectische en voortdurend aan veranderingen onderhevige maatschappij vraagt veel van ons: we vinden dat we van alles moeten en het lijkt of we altijd aan het haasten zijn. We komen niet meer toe aan geestelijke opruiming en dan kan het zomaar ineens gebeuren dat je vast loopt.
Als je te kampen hebt met niet verwerkte emoties of oude belemmerende patronen niet los kunt laten, dan wordt het zwaar. Dan kom je niet toe aan het genieten van kleine dingen. Het functioneren in je gezin of op het werk gaat veel moeizamer, en je komt al helemaal niet toe aan het verwezenlijken van je doelen of plannen.

Naast NEI zet ik steeds meer Energetisch werken in, omdat veel stress zich inmiddels in je lichaam heeft opgeslagen. Door de behandeling ontspant je lichaam zich en krijg je meer verbinding met je gevoel. Ik vind het prachtig om te zien dat clienten na een aantal energetische behandelingen gemakkelijker keuzes maken, meer zelfvertrouwen krijgen, voor zichzelf gaan opkomen, meer rust ervaren, en meer gaan genieten!

Lees verder bij Voor welke klachten